De dames van Noordstar hebben al hun vierde driepunter van het seizoen binnen. Zaterdag wonnen ze van Kasterlee.

De partij in Kasterlee was al om 10u 's morgens en dus moesten onze meisjes al vroeg uit de veren. Toch waren ze allemaal goed uitgeslapen.

De partij werd op gang gefloten en al vanaf het begin was al duidelijk dat de ploegen elkaar geen duimbreed toegaven. Na 6' scoorde de thuisploeg 1-0. Onze dames lieten hun hoofd niet hangen en kregen vele kansen op de gelijkmaker. In de 20ste minuut lukte hen toch de gelijkmaker nadat Lotte Hannes de bal knap over de keepster lobte.
Met deze stand gingen we rusten.

Noordstar dat beter uit de kleedkamer kwam ging voluit voor de overwinning. Emily Warpy scoorde in de 62ste minuut 1-2 na een mooi schot hoog in het doel. Beide ploegen kregen nog kansen maar de keepsters gaven geen krimp. Zo floot de scheidsrechter de wedstrijd af.

Alweer een mooi resultaat voor de Noordstardames die hun 4de overwinning op rij behaalden. Volgende zaterdag om 15u spelen onze dames een thuiswedstrijd tegen een sterk Moldavo.

Speelden mee: Joke Caers, Marthe Hoefnaegels, Claudia Luysterborgs, Marie Mertens, Jenthel Laenen, Lies Gevers, Emily Warpy, Chloë Denaeyer, Dagmar Siongers, Jana Steurs, Lies Vits, Hanne 'T Seyen, Sara Aertgeerts en Ils Engels.
Trainers: Gino Vervoort, Joost Smeyers en Fons Melis.